Baben Caroline Wozniacki

Redaktøren
Read Time1 Minute, 2 Seconds
Baben Caroline Wozniacki
Baben Caroline Wozniacki(Foto: Swimsuit Illustrated)

Caroline Wozniacki (født 11. juli 1990 i Odense) er en dansk tennisspiller, som i kvindernes single har opnået den bedste ranglisteplacering for en dansker gennem tiderne, da hun 11. oktober 2010 nåede førstepladsen på WTA-Touren. Hun har i alt vundet 29 WTA-sejre i single og har været i tre Grand Slam-finaler, hvoraf hun vandt den seneste, da hun den 27. januar 2018 vandt Australien Open. Sejren i Australian Open bragte hende tilbage på verdensranglistens førsteplads, som Wozniacki netop overtog fra den tabende finalist i Australian Open, Simona Halep fra Rumænien.

Wozniackis forældre – Anna og Piotr Woźniacki – er fra Polen, men bosatte sig i Danmark, hvor Caroline er født og opvokset. Hun blev tilbudt at stille op for Polen i tennis, hvilket hun afslog. Caroline har med sine forældre og sin storebror boet i Farum, hvor hun har gået på gymnasiet under en 4-årig Team Danmark-ordning. Fra sommeren 2008 har hun boet i Monaco, men er fortsat tilknyttet Dansk Tennis Forbunds (DTF’s) elitecenter. Den officielle begrundelse fra Piotr Wozniacki er, at den primære årsag til flytningen er de sportslige muligheder i Monaco i form af bedre træningsmakkere og -faciliteter.(wikipedia)

Baben Caroline Wozniacki 1 Baben Caroline Wozniacki 2

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 19

Skriv et svar

Next Post

Baben Josephine Skriver

  Josephine Skriver Karlsen (født 14. april 1993) er en dansk model og fortaler for homoseksuelles rettigheder. Josephine Skriver er født og opvokset i København. Hendes mor er IT-analytiker og hendes far er marinbiolog. Begge hendes forældre er homoseksuelle og Josephine Skriver blev undfanget gennem kunstig befrugtning. Hun har en […]
skriver
error: Content is protected !!