Baben Josephine Skriver

Redaktøren
Read Time1 Minute, 36 Seconds

 

Baben Josephine Skriver
Baben Josephine Skriver

Josephine Skriver Karlsen (født 14. april 1993) er en dansk model og fortaler for homoseksuelles rettigheder.

Josephine Skriver er født og opvokset i København. Hendes mor er IT-analytiker og hendes far er marinbiolog. Begge hendes forældre er homoseksuelle og Josephine Skriver blev undfanget gennem kunstig befrugtning. Hun har en yngre bror, Oliver, som hun deler de samme biologiske forældre med og som blev undfanget ved samme metode.

I en alder af 15 år blev Josephine Skriver opdaget og kontaktet omkring hendes modelpotentiale på en tur til New York med sit fodboldhold. Kort tid efter skrev hun kontrakt med Unique Models, et internationalt modelbureau med base i København. Hun blev derefter kontaktet af andre modelbureauer uden for Danmark, men besluttede at vente til hun var færdig med skolen. Efter endt skolegang begyndte hun at forfølge en modelkarriere i 2011.

Josephine Skriver debuterede i sæsonen efterår/vinter 2011, hvor hun åbnede for Alberta Ferretti og lukkede for Prada. Denne sæson gik hun også model for mange andre prominente designere, herunder Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana, Givenchy, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, DKNY og Christian Dior
Siden har hun gået i over 300 modeshows, blandt andet for Chanel, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Victorias Secret og Victoria Beckham.

Hun har gennem sin karriere medvirket i annoncekampagner for mærker som H & M, Dior, Gucci, DKNY, Tommy Hilfiger, Yves Saint Laurent Beauty og Victorias Secret

Hun har været på forsiden af ​​og omtalt i en lang række modemagasiner, herunder Vanity Fair, Vogue, Elle og Harper’s Bazaar.

Hun har arbejdet med Steven Meisel for Vogue Italia, Tim Walker for American Vogue, Greg Kadel for Vogue Deutschland, Terry Richardson for H & M og Patrick Demarchelier for Dior.

Hun har efterfølgende fået en eksklusivkontrakt med Victoria Secret som en af deres såkaldte “engle”.

Baben Josephine Skriver 1 Baben Josephine Skriver 2

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 8

Skriv et svar

Next Post

Baben Mathilde Gøhler

Mathilde Gøhler Jensen (født 21. juli 1992 i Hjørring) er en dansk model. Hun er udover at være model også et stilikon. Mathilde Gøhler har siden sin handelseksamen i Aarhus arbejdet professionelt som model. Hun har arbejdet for bl.a Magasin og Gina Tricot.   Hits: 8
Mathilde_Goehler1
error: Content is protected !!