Baben Julie Zangenberg

Redaktøren
Read Time54Seconds
Baben Julie Zangenberg
Baben Julie Zangenberg

Julie Christine Krogh Zangenberg (født 30. november 1988) er en dansk skuespiller, der blev kendt for titelrollen i Klatretøsen, da hun var 13 år gammel.

Julie har været med i tre sæsoner af Live fra Bremen.[1] og har bl.a. spillet den kvindelige hovedrolle i filmen Viceværten fra 2012 instrueret af Katrine Wiedemann.

Hun har endvidere optrådt som kampagneansigt for Adidas Danmark i 2013 og arbejder som model, hvor hun er tilknyttet Scoop Models Danmark.

Zangenberg voksede op først i Vanløse, derefter på Frederiksberg og gik på N. Zahles skole. Hendes forældre er akademikere, der har en it-virksomhed. Hun er den førstefødte og har to yngre søstre.[2]

Hun dannede i tre år par med den danske landsholdspiller i fodbold Nicklas Bendtner, før de slog op i august 2014. Senere i 2014 blev de dog kærester igen, og Zangenberg flyttede i februar 2015 til Wolfsburg, hvor Bendtner spillede. I 2016 afsluttede de forholdet igen.

I oktober 2017 udgav Zangenberg sin første kogebog, Kærligheden til mad.(wikipedia)

Baben Julie Zangenberg 1 Baben Julie Zangenberg 2

 

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 12

Skriv et svar

Next Post

Baben Nikita Klæstrup

Nikita Klæstrup (født 8. november 1994) er en dansk debattør, fotomodel og realitystjerne. Klæstrup er medlem af Liberal Alliance (LA), men blev imidlertid kendt som politiker, da hun indtil omkring folketingsvalget i 2015 var medlem af Konservativ Ungdom (KU). Klæstrup er født i 1994, datter af en socialdemokratisk far og […]
nikita1
error: Content is protected !!