Baben Kim Kardashian

Redaktøren
Read Time3 Minutes, 55 Seconds

Reality ikonet Kim Kardashian

Kimberly Noel "Kim" Kardashian West
Kimberly Noel “Kim” Kardashian West

Kimberly Noel “Kim” Kardashian West (født 21. oktober 1980 i Los Angeles) er en amerikansk tv-personlighed, forretningskvinde, model og skuespillerinde. Hun slog i den grad igennem, da der i 2007 blev offentliggjort en sexvideo med hende og hendes daværende kæreste, Ray J.

Hun er datter af den afdøde advokat Robert Kardashian (som var en af O.J. Simpsons forsvarsadvokater) og Kris Jenner,
Hun er af armensk afstamming. Hun er blandt andet blevet kendt for en sexvideo med sin tidligere kæreste Ray J, og for sin families realityshow Keeping Up With the Kardashians. Hun er nummer to i rækken af fire søskende. Hun begyndte som stylist for forskellige kendte personer, blandt andre Ray J og Paris Hilton. Hun har udgivet flere parfumer, og er medejer af forretningen
D-A-S-H, som hun driver sammen med sine søstre Kourtney og Khloé Kardashian. Hun har deltaget i tv-serien Dancing With the Stars og har en voksdukke af sig selv i New York-afdelingen af Madame Tussauds. Hun blev i 2011 gift med Kris Humphries, og selve brylluppet er en del af hendes realityshow. Kim blev i år 2014 gift med rapperen, musikeren og produceren Kanye West. Sammen har de datteren North West Kardashian og sønnen Saint West Kardashian og Chicago West.

Kim Kardashian blev født i Los Angeles i Californien. Hun er datter af advokat Robert George Kardashian og Kristen Mary Jenner (født Houghton).

Kim Kardashian har to søstre, Kourtney og Khloé, og en bror, Rob. Hun har endvidere stedbrødrene Burt, Brandon og Brody Jenner, stedsøsteren Casey og halvsøstrene Kylie Jenner og Kendall Jenner.

Hun gik på pigeskolen Marymount High School.

Kim Kardashian blev kendt i februar 2007, da en sexvideo med hende og hendes daværende kæreste Ray J blev offentliggjort. I oktober 2007 havde realityshowet, der følger Kim Kardashian og hendes to søstre, bror, mor, halvsøstre og stedfar premiere. Fra oktober 2011 har der været vist 69 afsnit over seks sæsoner.

Kim Kardashians første skuespillerjob var i tv-serien Beyond the Break. I 2008 spillede hun en af hovedrollerne (Lisa) i filmen Disaster Movie. Hun har også haft gæsteoptrædender i How I Met Your Mother, 90210, America’s Next Top Model og CSI:NY.

Kim Kardashian var en af de tretten deltagere i den 7. sæson af Dancing With the Stars. Hendes partner var den professionelle danser, Mark Ballas. Hun var den tredje deltager, der blev stemt ud af showet, den 30. september 2008.

Med sine søstre, Kourtney og Khloé, ejer Kim Kardashian tøjforretning D-A-S-H.

Den 9. april 2009 udgav Kim Kardashian en workout-DVD-serie, Fit In Your Jeans By Friday, med trænerne Jennifer Galardi og Patrick Goudeau. I september 2009 lancerede Fusion Beauty og Seven Bar Foundation Kiss Away Powerty (kys fattigdom væk) med Kardashian som ansigt for kampagnen. For hver solgte LipFusion Lipgloss går en dollar til fonden for kvindelige iværksættere i USA. Bageriet Famous Cupcakes i Los Angeles lavede et vanilje-cupcake-mix til Kim Kardashian. Cupcake-smagen har fået navnet Va-Va-Va-Nilla.

I 2010 designede Kim Kardashian sammen med Kourtney og Khloé også smykker for smykkefirmaet Virgins, Saints and Angels.

Med sine søstre har hun også udgivet flere tøjkollektioner. En af disse hedder K-Dash og i 2010 kunne den købes over QVC. Samme år designede Kardashian-søstrene også en kollektion for Bebe. I august 2011 kunne man købe deres seneste kollektion, Kardashian Kollection, i varehuset Sears.

I juli 2010 blev en Kim Kardashian-voksdukke udstillet i New York-afdelingen af Madame Tussauds, og samme år udgav hun sin egen parfume.

Kim, Kourtney og Khloé Kardashian skrev i 2010 selvbiografien Kardashian konfidential. Bogen udkom 23. november s.å.

I december 2010 filmede Kim Kardashian en musikvideo til sangen “Jam (Turn it up)”. Nummeret blev produceret af The-Dream og Tricky Stewart. Kim Kardashian udtalte, at hun var blevet “tvunget” til at indspille sangen af venner som Ciara, Kanye West og sangens producer, The-Dream. Da hun blev spurgt om der var et album på vej, svarede Kardashian: “Der er ikke noget album på vej eller noget andet – kun en enkelt sang, som vi indspillede til Kourtney and Kim Take New York, og en musikvideo. Halvdelen af indtægterne går til en kræftfond, fordi både en fra The-Dream og en af mine forældre er døde af kræft. Det var bare at have det sjovt – med en god sag”.

Kim Kardashians indtjening i 2010 var på seks millioner dollars, den højeste indtægt blandt realitystjerner i Hollywood.

Kardashian udgav i maj 2015 bogen Selfish, der består af 352 selfies af hende selv, som hun selv havde taget i løbet af ni år.(Wikpedia)

 

instagram twitter

Baben Kim Kardashian 1 0 Baben Kim Kardashian 2 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Hits: 17

Skriv et svar

Next Post

Reality Ikonet Kendall Jenner

Kendall Nicole Jenner (født 3. november 1995) er en amerikansk reality stjerne, model og mærkeambassadør for Seventeen Magazine. Hun er mest kendt for at være med i det populære reality show Keeping Up With The Kardashian. Hun har været model for blandt andet mærkerne: Sherri Hills, Victoria’s secret, Calvin Klein, […]
Kendall Jenner
error: Content is protected !!