Baben Nikita Klæstrup

Redaktøren
Read Time1 Minute, 44 Seconds
Baben Nikita Klæstrup
Baben Nikita Klæstrup

Nikita Klæstrup (født 8. november 1994) er en dansk debattør, fotomodel og realitystjerne. Klæstrup er medlem af Liberal Alliance (LA), men blev imidlertid kendt som politiker, da hun indtil omkring folketingsvalget i 2015 var medlem af Konservativ Ungdom (KU).

Klæstrup er født i 1994, datter af en socialdemokratisk far og en mor, der var tidligere medlem af Enhedslisten. Hun stammer fra Guldborgsund Kommune. Klæstrup er student fra Vordingborg Gymnasium og HF og er tidligere retorikstuderende ved Københavns Universitet. Hun valgte dog at droppe ud af sit ufærdiggjorte bachelorstudie i 2017 for at læse en professionsbachelor i Tv- og medietilrettelæggelse.

Klæstrup var indtil 2015 medlem af Konservativ Ungdom. Her var hun lokalforeningsformand i Lolland-Falsters KU fra 2012-14. Hun var opstillet for Det Konservative Folkeparti ved kommunalvalget i 2013 til byrådet i Guldborgsund Kommune. Her opnåede hun 128 personlige stemmer, men blev ikke valgt.

Klæstrup har i flere år arbejdet som fotomodel, blandt andet med topløse billeder. Kombinationen af hendes politiske arbejde og hendes fysiske fremtræden har sikret hende en del medieomtale. Første gang hun pådrog sig opmærksomhed var under Kommunalvalget 2013 hvor hun indgik i Ekstra Bladets konkurrence om årets valgbabe, som hun vandt suverænt.

Ved KU’s 110-års jubilæum i 2015 deltog hun i gallakjole, der havde en usædvanlig omvendt udskæring. Kjolevalget vakte opsigt i såvel danske som udenlandske medier. Hun blev i 2015 også portrætteret af Berlingske[1] og Jyllands-Posten. Senere samme år optrådte hun i en billedserie i mandebladet M! der også viste hende letpåklædt på forsiden. Billederne affødte en del diskussion heriblandt nedladende kommentarer om Klæstrup som hun selv kritisk imødegik. Hendes medieoptræden gjorde hende til den mest googlede danske politiker og den mest googlede danske kvinde i en opgørelse foretaget af Google Danmark i 2015.

I forlængelse er den megen opmærksomheden omkring Klæstrup fik TV3 hende med som gæstedeltager i den danske reality-serie Paradise Hotel i 2016.(wikipedia)

Baben Nikita Klæstrup 1 Baben Nikita Klæstrup 2

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 18

Skriv et svar

Next Post

Charlie's engle genopstår.

  Charlie og Sony har fundet deres nye engle. Naomi Scott, so spiller jasmin i Disneys kommende Aladdin-remake, og den britiske nyankomne Ella Balinska og Kristen Stewart spiller Charlie’s nye engle. Elizabeth Banks, som leder projektet, vil også spille en rolle foran kameraet: Hun vil spille Bosley, ansigtet til den […]
charlies-angels1
error: Content is protected !!