Baben Sisse Marie Søby

Redaktøren
Read Time2 Minutes, 5 Seconds
Baben Sisse Marie Søby
Baben Sisse Marie Søby

Sisse Marie Holzmann Søby (født 21. november 1985 i Aalborg), boede i Klarup og er bedre kendt som Sisse Marie, er en dansk model, tv-vært, sangerinde og sangskriver.
Hun startede sin karriere med at vinde MGP i 2001, og har siden udgivet to studiealbums.

Sisse Marie vandt i 2001 som 15-årig MGP med sangen “Du har brug for mig”, hvilket førte til et album af samme navn på Universal. Samme år modtog hun en Danish Music Award for MGP-albummet. Siden da har Sisse Marie arbejdet som model i bl.a. London, Milano, Istanbul, Amsterdam og Atlanta. Hun har i den forbindelse bl.a. lavet modelbilleder, kataloger og billboards for Tiffany Bridal, O’Neill, Heineken, Volvo, Citroën og Wonderbra. Hun har lavet billedserier og forsider for Cosmopolitan (UK), T3 (UK), M! (DK), Ché (NL) og Marie Claire (TR) og har gået runway for bl.a. Italiensk Vogue. I 2006 begyndte hun som vært på den danske udgave af MTV,[2] og lavede efterfølgende to sæsoner. Hendes program var MTV’s mest sete.[kilde mangler]

Den 22. august 2005 udgav hun singlen “Boom” på Remees pladeselskab Boom! Records, som gik ind som #4 på den officielle danske hitliste. Sangen var en engelsk udgave MGP-vinderen Cool Kids’ “Vil du være min” (2004). “Boom” var også med på soundtracket til filmen Nynne. Den 25. oktober 2010 udgav hun i samarbejde med Morten Breum singlen “Every Time (You Look At Me)”, der gik direkte ind som #1 på den officielle danske hitliste. Den tilhørende musikvideo var på selve sin udgivelsesdato 25. oktober 2010 den 8. mest sete musikvideo på verdensplan på YouTube. Fredag den 19. december 2010 modtog Sisse Marie en guldplade for over 15.000 solgte downloads af singlen “Every Time (You Look At Me)”. Den 9. maj 2011 udgav hun singlen “Dirty Hands”, som gik nummer 1 på MTV i Danmark og Brasillien. Den 19. februar 2012 udgav hun singlen “Kill For Your Love”, som gik nummer 1 på MTV og på DR MAMA.

I 2011 var hun med til at skrive sangen “Emma”, der blev fremført Christopher Brandt ved Dansk Melodi Grand Prix. I 2012 blev hendes sang “Paralyzed” brugt i computerspillet The Sims. Hun blev desuden skabt som en digital figur i spillet. Spillet har på verdensbasis indtil videre solgt 150 millioner eksemplarer og er dermed det mest succesrige computerspil nogensinde.

Sisse Marie har turneret i Kina og USA, hvor hun bl.a. har optrådt på the Playboy Mansion og New York Times Square.

Hun er i dag bosiddende i USA.(wikipedia)

Baben Sisse Marie Søby 1 Baben Sisse Marie Søby 2

 

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 15

Skriv et svar

Next Post

Baben Julie Zangenberg

Julie Christine Krogh Zangenberg (født 30. november 1988) er en dansk skuespiller, der blev kendt for titelrollen i Klatretøsen, da hun var 13 år gammel. Julie har været med i tre sæsoner af Live fra Bremen.[1] og har bl.a. spillet den kvindelige hovedrolle i filmen Viceværten fra 2012 instrueret af […]
julie zangenberg1
error: Content is protected !!