Charlie’s engle genopstår.

Redaktøren
Read Time2 Minutes, 2 Seconds

 

Charlies engle får en reboot
Charlies engle får en reboot

Charlie og Sony har fundet deres nye engle.

Naomi Scott, so spiller jasmin i Disneys kommende Aladdin-remake, og den britiske nyankomne Ella Balinska og Kristen Stewart spiller Charlie’s nye engle.

Elizabeth Banks, som leder projektet, vil også spille en rolle foran kameraet: Hun vil spille Bosley, ansigtet til den gådefulde og aldrig set ejer af detektivbureauet Charlie Townsend.

Den nye historie tager detektivbureauets forudsætning for den oprindelige tv-serie 1976-1981 og 2000 og 2003 film globalt, med Townsend Agency nu en sikkerheds- og efterretningstjeneste, der har hold rundt om i verden. Filmen vil fokusere på et af disse hold og den næste generation af engle.

“Charlie’s Angels, for mig, er et af de originale mærker for at fejre den bemyndigede kvinde siden debut i 70’erne,” sagde banks i en erklæring. “Denne film hædrer Charles Townsend og hans agentur, mens han introducerede en ny æra af moderne og globale engle. Jeg kunne ikke være mere begejstret for at arbejde sammen med Kristen, Naomi og Ella for at bringe dette kapitel til fans over hele verden.”

Det nye projekt har banks aftryk på alle niveauer. Udover at være foran og bag kameraet skrev Banks det seneste udkast til scriptet med Jay Basu (The Girl in the Spider’s Web), der fungerer ud fra tidligere udkast af Craig Mazin og Semi Chellas.

Banks producerer også projektet med manden Max Handelman via deres Brownstone Productions banner, samt Doug Belgrad, der samfinansierer gennem hans 2.0 Entertainment og Elizabeth Cantillon.

Sony har sat en premire til den 27 september, 2019..

Britisk-født Scott optrådte på tv’s Terra Nova og stjernede i 2017’s live-action Power Rangers-film, før hun tog den højt profilerede rolle Jasmine i Aladdin. Den film, instrueret af Guy Ritchie, er sat til at få premiere  den 24. maj 2019. Scott er optaget af WME, Echo Lake Entertainment og Sloane Offer.

Charlie’s Angels vil være en stor pause for Balinska, som kun har optrådt i to tv-projekter, herunder en episode af U.K.’s længst løbende  serie Midsomer Murders, samt indiefilmen A Modern Tale.

Banks, der ses i The Happytime Murders og hørt i Lego Movie 2: The Second Part, sidst instrueret hit Pitch Perfect 2.

https://www.instagram.com/p/Bhwnln2BpG3/?taken-by=ellabalinska

A post shared by Naomi Scott (@naomigscott) on

Charlie's engle genopstår. 1 0 Charlie's engle genopstår. 2 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Hits: 12

Skriv et svar

Next Post

Baben Zienna Eve Sonne

Hun er 24 år gammel, gift med en tidligere Chippendale-danser, bor i Las Vegas og arbejder som bikini- og undertøjsmodel. Som barn i Aakirkeby hed hun Fanny Kirsten Sonne Munch, men i dag er hun kendt som Zienna Eve sonne Model og Instagram-stjerne, der er kendt for at dele en […]
zienna1
error: Content is protected !!