Netflix genopliver Designated Survivor

Redaktøren
Read Time1 Minute, 35 Seconds
Designated Survivor
Designated Survivor

Designated Survivor bliver exclusiv hos netflix for den 3′ sæson

Netflix har sparet præsident Tom Kirkmans genvalg fra fiasko ved at opsplitte Designated Survivior, efter at ABC aflyste showet. Ifølge Deadline vil den tredje sæson af Kiefer Sutherlands politiske thriller være en global Netflix-original – yup, selv i USA og Canada, hvor den streames på Hulu. Dens skabers aftale med Hulu har efter sigende gjort overgangen til Netflix hårdere end den burde være. Til sidst kunne de lave en aftale, der indebærer at give Netflix eksklusiv streaming rettigheder til showets første to sæsoner i USA og Canada, der starter i efteråret. Titlen er allerede tilgængelig på platformen i andre lande.

Netflix VP for Content Bela Bajaria sagde i en erklæring:

Designated Survivor har grebet interessen  af vores Netflix-medlemmer hurtigere end USA og Canada i sine første to sæsoner. Det internationale publikum for showet kørte vores interesse for at bringe showet til verden som en Netflix-original til sin tredje sæson og vi er også glade for at bringe de første 2 sæsoner til vores amerikanske og canadiske medlemmer også. ”

ABC valgte at droppe Designated Survivor efter sin anden sæson efter den oplevede et fald i ratings: Det led i sin 10 PM tid slot og kunne ikke få så mange seere som sin første sæson gjorde. Men det gjorde det godt i forsinket visning, hvilket gør det til en perfekt kandidat til streaming platformen og et publikum, der foretrækker at se flere episoder på én gang.

Showets tredje sæson vil fokusere på Kirkmans genvalg, og for korrekt at skildre det ægte valg vil vi takle smæde kampgner og fake news. Netflix har bestilt 10 episoder, som starter produktionen senere i år og vil have premiere i 2019.

Netflix genopliver Designated Survivor 1 0 Netflix genopliver Designated Survivor 2 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Hits: 15

Skriv et svar

Next Post

NU KAN DU REDIGERE DIG SELV IND I HUDFILM

Hvis du altså vil. Okay, det vil du jo sikkert, siden du læser med her i indlægget. Det hele handler i bund og grund om den såkaldte Deepfakes-teknologi, hvor det altså er muligt at bytte skuespillernes ansigtes med andres, og det er den amerikanske gigant Naughty America der tilbyder tjenesten. […]
naughty
error: Content is protected !!