Sunde muffins med KUN 3 ingredienser

Redaktøren
Read Time1 Minute, 40 Seconds

Sunde muffins med KUN 3 ingredienser som alle burde prøve om sommeren

At holde sig fra bagværk og søde sager kan være en svær udfordring, men for vægtens skyld er det nogen gange et klogt valg.

Men  der er andre, mere sunde alternativer. Jeg ved det godt, “sund muffins” kan lyde virkelig kedeligt – men da jeg hørte om disse nemme og enkle sunde muffins med kun 3 ingredienser, kunne jeg ikke lade være med at dele dem med jer.

De er nemme at lave derhjemme i køkkenet, kræver ikke særlig meget tid  og er endda mel  og sukkerfri. Ganske enkelt en ny favorit på på kagebordet!

Nemme muffins
Foto: Youtube.

Det er blevet mere almindeligt med opskrifter, der indeholder så få ting som muligt. Men en opskrift, som samtidig er sund, det er virkelig en god ting

Disse nemme sommermuffins hører til den sjældne slags. De kan både tilfredsstille din trang til det søde og spare kalorier– det eneste, du skal bruge, er Æg, hindbær og æg.

Det bedste ved denne opskrift er, at den kan ændres i en uendelighed, fordi du bare kan skifte frugten ud med noget andet.

muffins-3ingredienser
Foto: Youtube

Sådan laver du de nemme muffins:

2 modne bananer
4 æg
Hindbær (eller anden frugt efter egen smag)

Instruktioner:

1. Skræl bananerne og læg dem i en skål. Mos bananerne med en gaffel(det er nemmere hvis bananerne er modne, da det så er nemmere at mose dem)
2. Hæld æggene i og pisk det sammen.
3. Tag en muffinform og fyld den med hindbær(eller anden frugt du måtte ønske).
4. Hæld dejen over dine hindbær(eller anden frugt).
5. Sæt dem i ovnen, 190 grader, de skal have ca 12 minutter. Lad dine muffins køle af et på køkkenbordet  – så er der friske hjemmelavede muffins. Nemt, hurtigt og sundt!

 

 

00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 7

Skriv et svar

Next Post

Baben Kim Kardashian

Reality ikonet Kim Kardashian Kimberly Noel “Kim” Kardashian West (født 21. oktober 1980 i Los Angeles) er en amerikansk tv-personlighed, forretningskvinde, model og skuespillerinde. Hun slog i den grad igennem, da der i 2007 blev offentliggjort en sexvideo med hende og hendes daværende kæreste, Ray J. Hun er datter af […]
kimk1
error: Content is protected !!