Terminator 6 er på vej

Redaktøren
Read Time1 Minute, 33 Seconds

Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger er tilbage i Terminator 6

Det er 27 år siden, vi så hende sidst som Sarah Conner i ’Terminator 2: Judgement Day’.

Terminator 6 bringer ny betydning til den ikoniske sætning “I’ll be back”. Arnold Schwarzenegger endnu engang solbrillerne på for sin ikoniske rolle i T-800, mens Linda Hamilton er tilbage som Sarah Connor og den oprindelige direktør James Cameron skriver og producerer. Filmen, der er sat til en udgivelse i 2019, vil blive ledet af Deadpools Tim Miller og er en opfølgning på 1991’s Terminator 2, der fuldstændig ignorerer de tre efterfølgere siden.

Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger vender tilbage i Terminator 6. Det er første gang, at begge skuespillere vil blive vist i samme film siden 1991’s Terminator 2: Judgment Day. Hamilton repræsenterer sin rolle som Sarah Connor, mens Schwarzenegger vil skildre den “menneskelige basis” for den ikoniske T-800. Det betyder dog ikke, at Arnie ikke vil have nogle få scener som T-800. Ellers ville det ikke være en Terminator film, ellers. En yngre Schwarzenegger er også blevet castet.

Terminator 6 er en efterfølger til  Terminator 2.

Både Warner Bros. og Paramount Pictures forsøgte at genstarte Terminator-franchisen og genskabe nye trilogier af deres egne, og det inkluderer ikke frigivelsen af Terminator 3: Rise of the machine. Siden James Cameron vender tilbage, er han valgt til at ignorere alle de tidligere film, og at han ikke var involveret i og gøre filmen til en direkte efterfølger til Terminator 2: Dommedag (dermed Linda Hamilton’s involvering). Og i betragtning af at filmen er en direkte efterfølger til Terminator 2, har Arnold Schwarzenegger nævnt, at det ikke vil blive titlen Terminator 6. Den vil modtage en undertekst ligesom alle tidligere efterfølgere.

  • Release Date: November 22, 2019 i USA
  • Cast: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis
  • Director: Tim Miller
  • Writers: James Cameron, David S. Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray, Justin Friedman
00
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Hits: 3

Skriv et svar

Next Post

Predator 4 er snart på vej i biografen

Så er Predator 4 snart på vej i biografen https://www.youtube.com/watch?v=abihqesMXLk Hits: 3
Predator 4 er snart på vej i biografen
error: Content is protected !!